U bent hier:: Home > Activiteiten > AWIA symposium > Call for abstracts

Call for abstracts AWIA symposium 2018

AWIA symposium 2018

CALL FOR PAPERS

Graag vragen we jullie aandacht voor het 14e AWIA symposium dat we organiseren op 4-5 oktober 2018 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De buitenlandse gast die centraal staat tijdens de eerste dag van het symposium is Prof. Anssi Peräkylä (University of Helsinki), die heeft gekozen voor het volgende thema : ‘Psychotheraypy, psychiatry and emotions’. Anssi zal twee lezingen geven passend bij het thema en een datasessie leiden. De tweede dag is gereserveerd voor onderzoekspresentaties.

Bij dezen nodigen we Nederlandse en Vlaamse onderzoekers van harte uit een abstract in te dienen over interactie-/conversatieanalytisch onderzoek. We moedigen indieners aan om aan te sluiten bij het thema ‘Psychotheraypy, psychiatry and emotions’, maar ook andere onderwerpen zijn welkom. We bieden graag zowel beginnend als gevorderd onderzoekers een podium om hun (lopende) onderzoek te presenteren.

Abstracts hebben een maximum lengte van 500 woorden (inclusief eventuele data, exclusief referentielijst) en moeten in het Engels geschreven zijn. Om de gastspreker in staat te stellen deel te nemen aan de discussie is de voertaal tijdens het symposium Engels.

Voeg de namen van de auteur(s), eventueel de relevante organisatie(s) en de titel van het abstract toe in het document. Je kunt je abstract als bijlage bij een email versturen aan [w.stommel@let.ru.nl ] tot uiterlijk 8 juni 2018.

Notificaties van acceptatie of niet-acceptatie zullen half juli 2018 worden verzonden.

Voor meer informatie, zie de Anéla website: http://www.anela.nl/activiteiten/awia-symposium/

 

Wyke Stommel w.stommel@let.ru.nl

Guusje Jol g.jol@let.ru.nl