U bent hier:: Home > Activiteiten> Studiedag > Inschrijfformulier

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK; HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT. 

 

Inschrijfformulier Najaarsstudiedag 2019

Met onderstaand formulier kunt u zich tot 7 oktober inschrijven voor de Anéla Najaarsstudiedag 2019 over ‘Meertaligheid in onderwijs en samenleving’. Let op: Ook als u als presentator aan de studiedag deelneemt, is het belangrijk dat u dit formulier invult en de registratiekosten overmaakt.

Voor leden van Anéla geldt een gereduceerd inschrijvingstarief (zie hieronder). Bent u nog geen lid van Anéla en wilt u dit graag worden, dat kunt u (tevens) dit formulier invullen. Korting op de inschrijfkosten voor studenten is mogelijk gemaakt door de lectoraten Didactiek van de Moderne Vreemde Talen en Geletterdheid van de Hogeschool Utrecht.

    NB: bij keuzes om lid te worden van Anéla omvat het bedrag lidmaatschap voor kalenderjaar 2019 met eerstejaarskorting plus deelname aan de studiedag.

    Betaling

    Uw aanmelding is pas definitief wanneer het volledige bedrag is overgemaakt op bankrekening NL43INGB0002868700 (BIC: INGBNL2A) ten gunste van Nederlandse Ver voor Toegepaste Taalwetenschap (Peize) o.v.v. uw naam en ‘Najaarsstudiedag 2019’.